Aštrūs kepinti avinžirniai

 (1)
Kepinti avinžirniai
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per:
35min
Recepto kilmė:
Meksikos virtuvė
Įvertinimas:
4.3333 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 190°C temperatūros.

Nusausinkite konservuotus avinžirnius ant rankšluosčio ar servetėlių.

Sudėkite juos ant kepimo popieriumi dengtos skartos ir kepinkite orkaitėje apie 25–30 min., kol avinžirniai apskrus ir taps traškūs.

Keptus avinžirnius sudėkite į puodą, įpilkite aliejaus, prieskonių mišinio ir gerai išmaišykite.

Leiskite šiek tiek atvėsti ir patiekite.

Santa Maria
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 indelis Konservuoti avinžirniai
2 šaukštas SANTA MARIA prieskonių mišinys CHILI CON CARNE
1 šaukštas Aliejus
Porcijos: 2
Sudėtingumas :