Aštrus jautienos troškinys

 (2)
Aštrus jautienos troškinys
Aštrus jautienos troškinys
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
70min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Jautieną supjaustykite nedideliais, vieno kąsnio gabaliukais ir apkepkite su druska ir pipirais įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus.

Mėsą suberkite į puodą. Ant viršaus berkite griežinėliais pjaustytas morkas, salierus ir paprikas. Įdėkite lauro lapų, kadagio uogų ir užpilkite sultiniu (tik tiek, kad vos apsemtų).

Uždenkite dangtį ir troškinkite apie 40-50 minučių.

Išimkite kadagio uogas, lauro lapus ir įdėkite adžikos. Gerai išmaišykite.

Jei skystimo per daug, padidinkite ugnį ir nudengus dangtį virkite dar kelias minutes.

Naujienų prenumerata
Parašykite savo komentarą
arba komentuokite anonimiškai čia
Skelbdami komentarą, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Skaityti komentarus Skaityti komentarus

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

400 g Jautiena
2 vnt. Morkos
2 vnt. Salierų stiebai
2 vnt. Saldžiosios raudonosios paprikos
3 vnt. Lauro lapai
4 vnt. Kadagių uogos
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
1 puodelis Mėsos sultinys
2 šaukštas Adžika
Porcijos: 4
Sudėtingumas :