Aštrus jautienos troškinys

Jautiena
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
90min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Nedidelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies maždaug 2 min. pakepinkite prieskonius: aitriąją papriką, kuminą, Kajeno pipirus ir cinamoną. Visus prieskonius sugrūskite ir atidėkite į šoną.

Paimkite didelę keptuvę, įkaitinkite ją iki aukštos temperatūros, įpilkite augalinio aliejaus ir sudėkite abi jautienos rūšis. Kepkite 5 – 7 min.

Kitoje keptuvėje 5 min. pakepinkite pjaustytus svogūnus ir trintą česnaką, po to sudėkite juos į keptuvę su mėsa ir dar 1 min. pakepkite. Pridėkite pakepintų prieskonių, sudėkite smulkiai pjaustytą Chalapos papriką, pjaustytą raudonąją papriką, pomidorų minkštimą, įpilkite jautienos sultinio. Įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų.

Viską užvirkite, prisukite ugnį ir troškinkite maždaug 1 val. Jei norite, kad patiekalas nebūtų aštrus, įpilkite vandens. Likus 15 min. iki troškinimo pabaigos, sudėkite konservuotas pupeles.

Padalykite troškinį į penkias porcijas, papuoškite tarkuotu sūriu ir pjaustyta Chalapos paprika (jei norite).

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 šaukštelis Aitriosios paprikos milteliai
1/2 šaukštas Kuminai
1/4 šaukštelis Kajeno pipirai malti
1/8 šaukštelis Cinamonas
2 šaukštelis Aliejus
500 g Jautienos faršas liesas
125 g Jautiena liesa
1/2 vnt. Svogūnai
1 skiltelė Česnakai
1 vnt. Chalapos paprikos
1/2 vnt. Saldžiosios paprikos
400 g Konservuoti pomidorai
1 stiklinė Jautienos sultinys
3/4 šaukštelis Druska
1/4 šaukštelis Juodieji malti pipirai
1 indelis Konservuotos pupelės
150 g Fermentinis sūris
Porcijos: 5
Sudėtingumas :