AŠTRU: mėsainis su aitriosiomis paprikomis

 (1)
Mėsainis su aitriosiomis paprikomis
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per:
25min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Sumaišykite majonezą su aitriosiomis paprikomis ir palikite pastovėti.

Į maltą jautieną įmaišykite druskos ir pipirų. Suformuokite keturis stambokus gabalus.

Nuplaukite ir susmulkinkite salotas ir supjaustykite raudonąjį svogūną.

Pakepkite mėsą ir raudonąjį svogūną kepsninėje tiesiai virš įkaitusių anglių.

Raudonuosius svogūnus reikia kepti maždaug 3 minutes iš abiejų pusių. Baigdami kepti pagardinkite druska ir pipirais.

Mėsą vienąkart apverskite, kad pasimatytų masinančios svilimo žymės. Pirmą kartą apverskite maždaug po 2 minučių. Maždaug po 1 minutės uždėkite ant viršaus sūrio ir uždenkite kepsninės dangtį. Dar po minutės mėsa bus paruošta.

Sudėkite mėsą ant pašildytų bandelių, ant viršaus uždėkite pjaustytų JALAPENO aitriųjų paprikų griežinėlių, salotų, pakepintų svogūnų ir JALAPENO majonezo.

Patiekite iš karto.

Santa Maria
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Porcijos: 4
Sudėtingumas :