Aštrios žalių burokėlių salotos

 (1)
Naujas skonis ne tik žaliavalgiams.
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
10min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Su smulkia trintuve sutarkuokite morkas ir burokėlius, įdėkite raugintų kopūstų. Smulkiai supjaustykite kalendras, česnaką, aitrųjį pipirą, įpilkite aliejaus ir pabarstykite druska, pipirais. Porą valandų palaukite, o tuomet galite valgyti.

Paragavę šių salotų suprasite, kad žaliavalgiai ne tik savęs neriboja, bet ir atranda naują skonių gamą.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 vnt. Morkos
3 vnt. Burokėliai
1 vnt. Čili pipirai
2 šaukštas Rauginti kopūstai
1 skiltelė Česnakai
1 sauja Kalendros
2 šaukštas Alyvuogių aliejus
Porcijos: 4
Sudėtingumas :