Aštrios vištų blauzdelės

Aštrios vištų blauzdelės
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Susmulkinkite česnaką ir supjaustykite svogūną.

Įdėkite medaus, sojų ir aitriųjų paprikų padažo, sumaišykite į vientisą masę.

Sudėkite blauzdeles į marinatą ir palikite šaldytuve nuo keturių valandų iki vienos nakties, pamaišykite.

Kepkite kepsninėje žemoje temperatūroje 25 minutes, kartkartėmis apšlakstykite marinatu.

Blauzdeles taip pat galite suvynioti į foliją ir kepti 200 laipsnių temperatūros krosnyje 20 minučių, o paskui 5 minutes apkepti kepsninėje.

Žurnalas
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

12 vnt. Vištų blauzdelės
Marinatui
10 skiltelė Česnakai
1 vnt. Svogūnai
3 šaukštelis Medus
3 šaukštas Sojos padažas
2 šaukštas Čili padažas
Porcijos: 6
Sudėtingumas :