Aštrios bolivinių balandų salotos

© gourmantineblog.com nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
3.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kruopas nuplaukite, užpilkite vandeniu, kai užvirs, virkite 10 – 15 min.

Sumaišykite visus komponentus užpilui. Paragaukite, jei reikia įberkite daugiau prieskonių.

Avokadą nulupkite, perpjaukite pusiau ir supjaustykite griežinėliais, morkas nuskuskite, supjaustykite riekelėmis, agurką nulupkite, supjaustykite riekelėmis. Mangą nulupkite, išimkite kauliuką, supjaustykite plonais griežinėliais. Kalendros šakeles susmulkinkite. Sumaišykite visus produktus salotoms, apliekite užpilu ir patiekite.

Gourmantine
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Salotoms:
1/2 stiklinė Bolivinės balandos
1 vnt. Avokadai
2 vnt. Morkos nedidelės
1 vnt. Agurkai
1 vnt. Mangai
sauja Kalendros
Užpilui:
1 vnt. Citrinų sultys
1 vnt. Citrinos žievelė
1 vnt. Čili pipirai
2 šaukštas Sojos padažas
2 šaukštas Žuvies padažas
2 šaukštelis Palmių cukrus
1/2 skiltelė Česnakai
Porcijos: 2
Sudėtingumas :