Aštri vištienos sriuba su raudonaisiais lęšiais

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
5.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Vištienos krūtinėlių filė supjaustykite mažais gabaliukais ir apkepinkite įkaitintame aliejuje. Paskui sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną ir česnaką, raudonąją papriką ir aitriąją papriką, išmaišykite ir dar pakepkite 5 minutes.

Raudonuosius lęšius perplaukite šaltu vandeniu, nukoškite ir suberkite į puodą. Ten pat sudėkite apkepintą vištieną, suberkite miltus, gerai išmaišykite, supilkite vištienos sultinį.

Sriubą užvirkite, suberkite čiobrelius, aitriąją papriką, maltus pipirus, supilkite citrinos sultis, pasūdykite. Virkite ant silpnos ugnies, kol lęšiai išvirs. Sriubą patiekite apibarstę tarkuotu sūriu.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 vnt. Vištų krūtinėlių filė
6 šaukštas Saulėgrąžų aliejus
1 skiltelė Česnakai
1 vnt. Svogūnai
1 vnt. Raudonosios paprikos
1 vnt. Čili pipirai
300 g Raudonieji lęšiai
2 šaukštas Miltai
700 ml Vištienos sultinys
žiupsnelis Džiovinti čiobreliai
1 šaukštelis Aitriosios paprikos milteliai
1 vnt. Citrinų sultys
2 vnt. Lauro lapai
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
100 g Kietasis sūris
Porcijos: 8
Sudėtingumas :