Aštri pomidorų sriuba

© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
3.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Keptuvėje apie 10 minučių pakepinkite jautienos faršą. Tada į keptuvę dėkite smulkiai supjaustytus svogūnus ir pakepinkite dar 5 minutes. Konservuotus pomidorus sumalkite arba perkoškite per sietelį ir pilkite į puodą, kuriame virsite sriubą.

Smulkiai supjaustykite papriką, česnaką ir suberkite į tą patį puodą. Ten pat sudėkite ir pakepintą jautienos faršą, svogūnus, konservuotas raudonąsias pupeles.

Viską gerai išmaišykite, jei reikia, įpilkite vandens. Troškinant įpilkite pomidorų ir kitus padažus, suberkite prieskonius. Puodą uždenkite dangčiu ir virkite dar 10 minučių. Sriuba patiekiama su smulkiai tarkuotu sūriu ir česnakine bandele.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Porcijos: 6
Sudėtingumas :