Aštri moliūgų sriuba su kokoso pienu ir vištiena

Puikus receptas vakarienei ir pietums su rudenišku kvapu :)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Susmulkiname svogūnus ir česnaką juos apkepame svieste, tada sudedame kubeliais pjaustytus moliūgus, imbierą bei čili pipirus ir kepiname, kol suminkštės moliūgai.

Užpilame apie pusę litro vištienos sultinio ir troškiname 20 min., pagardinę mėgstamais prieskoniais.

Kol troškinasi moliūgai, galime šiek tiek apkepinti vištienos filė, pjaustytą kubeliais arba kaip mėgstate (jeigu norite, vištienos galite ir nenaudoti).

Ištroškintus moliūgus sutriname smulkintuvu ir įdedame vištiena, dar paverdame 5 min. ir supilame kokoso pieną. Jeigu mėgstate, sriubą pagardiname duonos skrebučiais, skanaus :)

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

600 g Moliūgai
200 ml Kokosų pienas
1 vnt. Svogūnai
1 gabaliukas Imbieras
pagal skonį Prieskoniai
2 vnt. Vištienos filė
500 ml Vištienos sultinys
2 vnt. Čili pipirai
3-4 skiltelė Česnakai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :