Aromatinga jautienos sriuba su lęšiais

 (1)
Aromatu receptorius sužadinanti sriuba gali pasigirti kokybiškais ingredientais. Baltymų karaliais tituluojami lęšiai čia dera su teigiamai tiek gurmanų tiek dietologų vertinama jautiena. Papildydami sriubą mums įprastų daržovių puokšte gauname tradicinio skonio, sekmadienio pietų vertą patiekalą.
Aromatinga jautienos sriuba su lęšiais
© Gamintojo nuotr.
Pagaminamas per:
80min
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

1. Jautieną supjaustykite 2 сm kubeliais, pagardinkite druska ir pipirais, iš visų pusių apkepinkite įkaitintame aliejuje maždaug 10 minučių.

2. Salierus ir morkas stambiai supjaustykite. Svogūnus supjaustykite pusmėnuliais, česnakus — skiltelėmis. Išdėliokite daržoves keptuvėje ir kepkite, maišydami, 8 minutes.

3. Į puodą supilkite sultinį, užvirinkite ir sumažinkite temperatūrą.

4. Mėsą ir apkepintas daržoves sudėkite į puodą, įdėkite nuluptus ir perpjautus į 4 dalis pomidorus, rozmarinus ir raudonėlius, išmaišykite, uždenkite dangčiu ir troškinkite 1 valandą.

5. Pabaigoje įdėkite lęšius, įberkite druskos, pipirų, užvirinkite ir išjunkite.

6. Patiekiant apibarstykite šviežiomis susmulkintomis kalendromis.

Rekomendacijos:
Į puodą, kuriame verda patiekalas, prieskonius berkite šaukštu, o ne tiesiai iš jų laikymo indo. Sudrėkę nuo garų, prieskoniai greitai praranda kokybę.

BONDUELLE
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 indelis VAPEUR garuose ruošti lęšiai BONDUELLE
700 g Jautiena
2 vnt. Salierai
2 vnt. Svogūnai
1 vnt. Morkos
6 skiltelė Česnakai
4 vnt. Pomidorai
1200 ml Mėsos sultinys
2 šaukštas Alyvuogių aliejus
1/4 šaukštelis Rozmarinai
1/3 šaukštelis Raudonėliai
5 šakelė Kalendros
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
Porcijos: 6
Sudėtingumas :