Arbūzų ir braškių uogienė

 (1)
Arbūzų ir braškių uogienė
© Gamintojo nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

1. Arbūzą perspauskite per sietelį – pašalinkite sėklas.

2. Pašalinkite uogų kotelius ir lapelius. Uogas nuplaukite.

3. Sudėkite į prikaistuvį ir sutrinkite rankiniu trintuvu.

4. Supilkite citrinų sultis, suberkite cukrų uogienėms.

5. Virkite 3–6 minutes (arba kol uogienė sutirštės).

6. Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies ir atsargiai nugriebkite putas. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Laikykite vėsioje vietoje.

„Dansukker“
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

250 g Arbūzai
250 g Braškės
1 šaukštas Citrinų sultys
300 g „Dansukker“ cukrus uogienėms
Sudėtingumas :