Arbūzo-fetos sūrio užkandis

Kristinos Jozavitienės receptas.
© Organizatorių archyvas
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Padažui į plaktuvą sudedame petražoles ir krapus, pagardiname druska bei įpilame aliejaus. Viską susmulkiname.

Iš arbūzo išlukštename sėklas ir supjaustome kubeliais. Ant viršaus uždedame fetos sūrio, kuris taip pat supjaustytas kubeliais.

skonis
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Arbūzai
600 g Fetos sūris
150 ml Balzaminis actas
2 vnt. Salotos „Lollo Bionda
sauja Bazilikai
žiupsnelis Krapai
žiupsnelis Petražolės
500 ml Alyvuogių aliejus
žiupsnelis Juodieji malti pipirai
žiupsnelis Druska
Sudėtingumas :