APSILAIŽYSITE PIRŠTELIUS: chačapuri su vištiena

 (3)
Chačapuri su vištiena
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Recepto kilmė:
Gruzijos virtuvė
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Tešlą užmaišykite iš miltų, sausų mielių, šlakelio alyvuogių aliejaus ir šilto vandens. Šilto vandens reikia tiek, kad tešla būtų prie rankų nelimpanti, bet minkšta ir vientisa.

Tešlą palikite pakilti mažiausiai 3 valandas.

Keptą arba virtą vištieną labai smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su rikotos sūriu ir tarkuotu mocarelos sūriu. Įmuškite kiaušinį ir išmaišykite.

Iš tešlos suformuokite paplotėlį rankomis, viduryje pabarstykite sūrio ir vištienos mišinio, suimkite kraštelius į krepšelį, tada vėl suspauskite į paplotėlį.

Paviršių aptepkite kiaušinio, sumaišyto su šlakeliu vandens, mišiniu ir užbarstykite tarkuota mocarela ir druska.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Tešlai
2,5 puodelis Miltai
2 šaukštelis Sausos mielės
3 šaukštas Aliejus
Šiltas vanduo
Įdarui
200 g Rikotos sūris
100 g Mocarelos sūris
150 g Vištiena
1 vnt. Kiaušiniai
Viršui
50 g Mocarelos sūris
1 vnt. Kiaušiniai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :