Apkepta lašiša apelsinų ir imbiero padaže

Apkepta lašiša apelsinų ir imbiero padaže
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per:
25min
Įvertinimas:
4.0000 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Porus gerai nuplauti ir supjaustyti plonais griežinėliais.

Apelsinus nulupti ir supjaustyti mažais kvadratėliais.

Į įkaitintą keptuvę įdėti sviesto ir pakepinti porus, kol jie suminkštės.

Sudėti apelsinus, supilti grietinėlę ir suberti imbierą bei ciberžoles.

Kaitinti padažą kol sutirštės.

Lašišos filė supjaustykite į keturis vienodus kepsnelius.

Paruoštus lašišos kepsnelius pagardinti druska bei pipirais, sudėti į kepimo skardą.

Ant kiekvieno kepsnelio viršaus uždėti pagaminto padažo.

Lašišą pašauti į įkaitintą iki 180 ºC orkaitę ir kepti apie 15 minučių.

Lašišos kepsnelius patiekti su virtais ryžiais ir citrinų sultimis apšlakstytais įvairių salotų lapais.

Santa Maria
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

600 g Lašišos filė
2 vnt. Apelsinai
100 g Porai
100 ml Grietinėlė
50 g Sviestas
2 g Santa Maria malti imbierai
1 g Ciberžolė
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :