Apelsinų skonio kiaulienos šašlykai

Apelsinų marinatas suteiks mėsai švelnų skonį, kepsninėje tarp mėsos gabaliukų kepta paprika bus skanus priedas.
Apelsinų skonio kiaulienos šašlykai
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per:
35min
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kruopščiai nuplaukite apelsinus.

Nulupkite vieno apelsino žievelę ir iš abiejų išspauskite sultis.

Į jas supilkite aliejų, sojų padažą, medų, suberkite imbierą ir pipirus.

Perpjaukite pusiau citrinos griežinėlius ir taip pat sudėkite į marinatą.

Supjaustykite mėsą kubeliais, sudėkite į polietileninį maišą arba dėžę su dangčiu ir užpilkite marinatu.

Leiskite jam įsigerti nuo 2 valandų iki 2 parų. Suverkite mėsą ant mažų iešmų pramaišiui su paprikų griežinėliais.

Kepkite kepsninėje iš abiejų pusių po 3 minutes arba kol mėsos vidus iškeps.

Žurnalas
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Kiaulienos filė
1 vnt. Saldžiosios geltonosios paprikos
1 vnt. Saldžiosios raudonosios paprikos
Marinatui
200 ml Apelsinų sultys
2 šaukštas Apelsino žievelė
50 ml Aliejus
4 šaukštas Sojos padažas
0,5 vnt. Citrinos
žiupsnelis Džiovinto imbiero milteliai
žiupsnelis Citrininiai pipirai
75 ml Medus
Porcijos: 4
Sudėtingumas :