Apelsinų ir imbiero marmeladas

Apelsinų ir imbiero marmeladas
© “Dansukker”
Pagaminamas per:
35min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kruopščiai nuplaukite apelsinus.

Nulupkite žieveles ir supjaustykite plonomis juostelėmis.

Perpjaukite apelsinus pusiau ir išspauskite sultis.

Pamatuokite, kiek išspaudėte sulčių, įpilkite vandens, kad iš viso būtų 800 ml skysčio.

Sumaišykite sultis su supjaustytomis žievelių juostelėmis, tarkuotu imbieru ir supilkite į puodą.

Uždengę kaitinkite 5 minutes. Suberkite cukrų uogienėms ir virkite 3 minutes. Nuolat maišykite.

Nugriebkite putas. Marmeladą supilkite į šiltus, sterilizuotus stiklainius.

Uždarykite. Laikykite vėsioje vietoje.

„Dansukker“
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Sudėtingumas :