Apelsininis keksas su slyvomis

Autorius: Regina
© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Sutirštintą pieną sumaišyti su tirpintu sviestu, cukrumi, vanile, apelsinų sultimis. Gerai išplakti kiaušinius ir supilti kartu, išmaišyti.

Supilti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, įtarkuoti dar apelsinų žievelių. Pusę tešlos supilt į sviestuotą skardą, suberti miltuotas slyvas, užpilti likusia tešla. Kepti 40 min.

Kviečiame ir Jus dalyvauti „Kalėdinių gardėsių“ konkurse!

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

4 vnt. Kiaušiniai
100 g Sviestas
90 g Kondensuotas pienas
7 šaukštas Miltai
1 šaukštas Cukrus
1 šaukštelis Vanilinis cukrus
1 šaukštelis Kepimo milteliai
50 g Apelsinų sultys
pagal skonį Tarkuota apelsino žievelė
150 g Slyvos
Sudėtingumas :