Antiena su risoto ir brendžio padažu

Manto Karalio receptas.
© Organizatorių archyvas
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Padažui puode ištirpinamas medus, pilamas austrių koncentratas, 40g brendžio, įspaudžiama citrina, įdedama sviesto, dedamos figos ir kaitinama kol figos suminkštės.

Marinatui į dubenį sudedama medus, soja, dižono garstyčios, čiobrelis, aliejus viskas išmaišoma ir tada anties krūtinėles  įtrinamos.

Garnyrui į puode įkaitintą aliejų sudedama smulkintas svogūnas, beriami risoto ryžiai, pakepintus ryžius nugesinu raudonu vynu, pilamas vanduo kureme ištirpintas vištienos sultinys. Iš lėto verdami ryžiai, virimo pabaigoje įdedama kakavo ir sūrio.

Šparagai apkepinami ant sviesto. Antis kepama orkaitėje.

skonis
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą