Ant grotelių keptas ananasas

Paruoškite kepsninėje desertą! Keptas ananasas yra saldus ir labai skanus. Patiekite su šviežiomis mėtomis ir baltuoju šokoladu.
Ant grotelių keptas ananasas
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per:
25min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Supjaustykite ananasą juostelėmis.

Patepkite amerikietišku lauko kepsnių padažu ananaso juosteles, užberkite šiek tiek aitriųjų paprikų ir pakepkite, kol paruduos.

Patiekite su ledų rutuliuku ir šerbeto rutuliuku. Apibarstykite tarkuotu baltuoju šokoladu ir iškart patiekite.

Santa Maria
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Porcijos: 6
Sudėtingumas :