Angliškas šokoladinis tinginys

 (3)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
1200min
Recepto kilmė:
Anglijos virtuvė
Įvertinimas:
2.6667 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Sausainius sutrupinkite. Į dubenį suberkite nuplautus riešutus ir džiovintas spanguoles ir užpilkite 40 g likerio.

Sviestą ištirpinkite ant nedidelės kaitros, suberkite gabaliukais susmulkintą šokoladą ir nuolat maišykite, kol visiškai ištirps. Sudėkite kiaušinių trynius, kondensuotą pieną, druską, vanilinį cukrų, supilkite likerį ir nuolat maišydami kaitinkite ant labai mažos kaitros maždaug 6 minutes.

Supilkite dar karštą masę ant sausainių, suberkite riešutus su džiovintomis spanguolėmis ir gerai išmaišykite. Masę padalinkite į dvi dalis, suformuokite iš jų vyniotinius. Gerai suspauskite ir suvyniokite į maistinę plėvelę. Padėkite šaltai nakčiai arba į šaldytuvo kamerą bent porai valandų.

Sustingusį tinginį apvoliokite kakavos milteliuose arba cukraus pudroje, supjaustykite riekelėmis ir patiekite.

Angliškas šokoladinis tinginys
© Shutterstock nuotr.
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

80 g Sviestas
200 g Juodasis šokoladas
100 g Cukraus pudra
200 g Sausainiai
80 g Makadamijų riešutai
80 g Džiovintos spanguolės
80 g Pistacijos
2 vnt. Kiaušinių tryniai
80 g Likeris
šlakelis Vanilės ekstraktas
80 g Kondensuotas pienas
žiupsnelis Druska
Apvoliojimui:
3 šaukštas Kakava
3 šaukštas Cukraus pudra
Porcijos: 8
Sudėtingumas :