Ančių kepenėlių krembriulė

Autorius: Gediminas Albrichtas
© Organizatorių nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Recepto kilmė:
Prancūzijos virtuvė
Įvertinimas:
1.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Iš saldžios duonos brioche išspaudžiamos jūsų pageidaujamos formos ir pakepinama ant griliaus ar orkaitėje 200 laipsnių 2 min., kol pasidarys traškūs. Aš dėl aromato išspaudžiau apelsinų sulčių ant duonelės. 

Ančių kepenėlių paštetas atpjaunamas tos pačios formos kaip brioche. Uždedamas cukrus ant kepenėlių ir uždeginamas su spec žiebtuvėliu.

Gervuogė nublanširuojama  karštame vandenyje. Sūris apkepamas ant kepimo popieriaus 200 laipsnių 3 minutes, kol pasidarys traškus.

Serano kumpis taip pat apkepamas kelias minutes. Sudedama viskas į šaukštą ir papuošiama mėgstamomis žolelėmis.

skonis
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Porcijos: 4
Sudėtingumas :