Aluje troškintas triušis

Aluje troškintas triušis
Aluje troškintas triušis
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
160min
Įvertinimas:
4.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Įkaitintame aliejuje keptuvėje apkepkite smulkiai pjaustytą šoninę ir suberkite į troškintuvą.

Toje pačioje keptuvėje ant didesnės ugnies apkepkite miltuose apvoliotus triušienos gabaliukus.

Triušieną sudėkite į troškintuvą, o keptuvėje apkepkite šiaudeliais pjaustytas morkas su griežinėliais pjaustytais porais ir smulkiai kubeliais pjaustytais salierais. Svarbiausia, kad daržovės kiek apskrustų, bet nesuminkštėtų.

Daržoves suberkite į troškintuvą. Keptuvėje minutę apskrudinkite pinijų riešutus ir suberkite į troškintuvą.

Česnako galvutėms nulupkite sausą žievelės sluoksnį ir perpjaukite pusiau. Sudėkite į troškintuvą.

Supilkite alų, daržovių sultinį, suberkite prieskonius.

Uždenkite dangtį ir troškinkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 2 valandas.

Naujienų prenumerata
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

800 g Triušiena
100 g Kiaulienos šoninė
300 ml Alus
200 ml Daržovių sultinys
2 vnt. Morkos
1 vnt. Porai
2 vnt. Česnakai
2 šaukštelis Čiobreliai
3 šakelė Rozmarinai
1 riekelė Salierai
3 šaukštas Miltai
3 šaukštas Pinijų sėklos
Porcijos: 6
Sudėtingumas :