Airiška kava

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
10min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Prikaistuvyje keletą minučių pakaitinkite cukrų, kad pradėtų lydytis. Tuomet nukelkite indą nuo kaitlentės, supilkite viskį ir gerai išmaišykite.

Perpilkite viską į prieš tai šiek tiek pašildytą airiškos kavos taurę. Prieš pilant juodą kavą į taurę galite padegti viskį. Perpylus kavą, papuoškite kokteilį plakta grietinėle ir pabarstykite šokolado drožlėmis.

Airiška kava
© Organizatorių nuotr.
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

120 ml Juoda „Melitta“ kava
15-20 ml Airiškas viskis
1/2 šaukštelis Cukranendrių cukrus
Papuošimui:
Plakta grietinėlė
Šokolado drožlės
Porcijos: 1
Sudėtingumas :