Aguročių ir apelsinų uogienė

Agurotis - stebuklinga daržovė, sugebanti perimti visą savo kaimyninių produktų skonį.
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kaip gaminti:

1. Aguročius nuplaukite, nulupkite, išimkite sėklas, minkštimą supjaustykite kubeliais. Apelsinus ir citrinas gerai nuplaukite su soda, nenulupę žievės supjaustykite plonais griežinėliais, išimkite sėklas, paskui kiekvieną griežinėlį perpjaukite į keturias dalis.

2. Pasigaminkite sirupą. Cukrų užpilkite 250 ml vandens, maišydami užvirinkite ir virkite 10 min.

3. Į verdantį sirupą suberkite aguročių kubelius, kai užvirs, pavirkite dar 5 min.

4. Suberkite apelsinų ir citrinų gabalėlius, kai užvirs, 40 – 50 min virinkite ant nekaitrios viryklės. Atvėsusią uogienę supilstykite į stiklainius, užsukite. Laikykite vėsioje vietoje.

Skanaus!

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1,5 vnt. Agurotis
4 vnt. Apelsinai
2 vnt. Citrinos
1,5 kg Cukrus