Agurkinis padažas

Padažas šaldytuve bus šviežias ne ilgiau kaip dvi paras.
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
3.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Agurkus sutarkuokite ir pasūdę palikite pusvalandžiui, kad išsiskirtų sultys. Tuo metu labai smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką. Agurkus nusunkite, sultis išpilkite, o minkštimą sumaišykite su česnaku ir svogūnais.

Suberkite žalumynus ir supilkite jogurtą. Atsargiai išmaišykite ir po lašą sulašinkite citrinų sultis. Įberkite kiek norisi pipirų. Prieš patiekiant būtina šaldytuve palaikyti apie valandą.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

3 vnt. Agurkai
1 Svogūnai (raudonieji)
100 ml Jogurtas (natūralus)
žiupsnelis Krapai
žiupsnelis Petražolės
žiupsnelis Mėtos
žiupsnelis Svogūnų laiškai
žiupsnelis Kalendros
2 skiltelė Česnakai
1 šaukštas Citrinų sultys
pagal skonį Druska
žiupsnelis Juodieji malti pipirai
Sudėtingumas :