Aguonainis

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
2.8750 8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Aguonos užpilamos verdančiu pasaldintu vandeniu arba pasaldintu pienu, kad pasidarytų tąsi masė. Į šią masę suberiama razinos, riešutai ir susmulkintos cukatos, įpilamas stikliukas romo.

Stiklinio indo dugnas išklojamas karštame pasaldintame vandenyje arba piene suvilgytais sausainiais. Ant jų užkrečiamas storas sluoksnis aguonų masės, paskui vėl uždedama sausainių ir t.t. Viršutinis sluoksnis turi būti aguonų masės.

Patiekalas ilgesniam laikui pastatomas į šaltą vietą. Prieš duodant į stalą, aguonainis papuošiamas migdolo drožlėmis.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

250 g Aguonos
1/4 l Pasaldytas pienas
50 g Razinos
50 g Riešutai
15 g Cukatos
2 šaukštas Romas
250 g Sausainiai
Porcijos: 6
Sudėtingumas :