Agrastų uogienė su persikais

Už receptą dėkojame skaitytojai Eglei.
Agrastų uogienė su persikais
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
20min
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Agrastus nuvalykite, nuplaukite, susmulkinkite, o iš persikų išimkite kaulus ir susmulkinkite.

Kartu su cukrumi užvirkite.

Įberkite gvazdikėlių ir pavirkite dar 4 min.

Supilstykite į paruoštus stiklainius ir sandariai uždarykite.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Agrastai
250 g Persikai
1 šaukštas Gvazdikėliai
250 g Cukrus
Sudėtingumas :