Agrastų ir rabarbarų uogienė

Už receptą dėkojame skaitytojai Rūtai.
Agrastų uogienė su rabarbarais
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Rabarbarus nulupti ir supjaustyti mažais kubeliais.

Agrastų kotelius nuskinti ir kartu su rabarbarais sudėti į puodą.

Jeigu yra laiko galima palaikyti užpiltus uogienių cukrumi, kad susidarytų daugiau sulčių, jeigu ne - gali reikti verdant įpilti šiek tiek vandens.

Virti apie 30 min. (kol rabarbarai visiškai suminkštės).

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 kg Rabarbarai
1 kg Agrastai
1 kg "Dansukker" uogienių cukrus
Sudėtingumas :