Agrastų džemas su juodųjų serbentų sultimis

© shopofbrides.com
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Juoduosius serbentus sumalkite ir išspauskite sultis. Suberkite cukrų ir maišydami virkite, kol cukrus ištirps.

Agrastams nužnaibykite uodegėles, nuplaukite ir suberkite į verdantį serbentų sirupą. Pavirkite 10 min. ir nuimkite nuo ugnies. Kai atauš, vėl užkaiskite. Kai užvirs, sumažinkite ugnį ir virkite, kol sutirštės.

Išvirusį džemą dar karštą supilstykite į sterilizuotus stiklainius, iš karto uždarykite, apverskite dugnu aukštyn stiklainius ir palikite, kol atvės.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 kg Agrastai
500 g Juodųjų serbentų sultys
1 kg Cukrus
Sudėtingumas :