Afrikietiška sriuba

 (1)
Autorius: Silverija
© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
4.6667 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Išsivirti sultinį. Aliejuje apkepti morkas. Vėliau kartu su susmulkintu česnaku ir svogūnu ant aliejaus beveik iki pabaigos pakepti jautienos faršą.

Prieš tai iš faršo dar galima suformuoti kelis kukuliukus ir juos iškepti irgi.

Į paruoštą sultinį sudėti pjaustytus saliero stiebus, čili pipirą, įdėti šaukštą pomidorų pastos, supilti pakeptą jautienos faršą ir kukuliukus. Viską virti 15 min. - kol suminkštės salierai.

Pagal skonį įberti druskos. Pagardinti šviežiai maltais pipirais, o prieš patiekiant, sriubytė pagardinama pašildytos grietinės šaukšteliu.

Papuošti baziliko šakele ir raugerškio uogytėmis.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 l Vištienos sultinys
300 g Jautienos faršas
1 vnt. Morkos
2 vnt. Salierų stiebai
1 vnt. Čili pipirai
3 skiltelė Česnakai
1 šaukštas Pomidorų pasta
pagal skonį Juodieji malti pipirai
pagal skonį Druska
Kepimui:
Alyvuogių aliejus
Papuošimui:
žiupsnelis Bazilikai
žiupsnelis Raugerškiai
1 šaukštas Grietinė
Porcijos: 4
Sudėtingumas :