4 meksikietiški padažai

Švieži, lengvi, intensyvaus skonio, grietininiai mirkomieji padažai ir užpilai. Šie padažai tinka prie visų Tex Mex“ patiekalų – ką pasirinksite, priklauso tik nuo Jūsų skonio. O geriausia tai, kad galite maišyti ir kaitalioti, kad gautumėte naujų skonio niuansų.
Klasikinė vištienos fajita
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per:
10min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

CHIPOTLE aitriųjų paprikų majonezas

Sumaišykite visus ingredientus.

CHIPOTLE aitriųjų paprikų majonezas
CHIPOTLE aitriųjų paprikų majonezas
© Santa Maria nuotr.

Mangų gvakamolė

Sumaišykite avokadus su GUACAMOLE mirkomuoju padažu ir sudėkite mango kubelius.

Mangų gvakamolė
Mangų gvakamolė
© Santa Maria nuotr.

Salsos padažas su paprikų gabaliukais ir pupelėmis

Sumaišykite visus ingredientus.

Salsos padažas su paprikų gabaliukais
Salsos padažas su paprikų gabaliukais
© Santa Maria nuotr.

Gvakamolės padažas

Sutrinkite avokadus ir sumaišykite su prieskonių mišiniu. Jei norite, įdėkite grietinės. Palikite pastovėti apie 10 minučių. Tinka kaip visų meksikietiškų valgių priedas.

Gvakamolė
Gvakamolė
© Santa Maria nuotr.
Santa Maria
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

CHIPOTLE aitriųjų paprikų majonezas
1 šaukštas SANTA MARIA CHIPOTLE aitriosios paprikos
200 g Majonezas
žiupsnelis Druska
Mangų gvakamolė
2 vnt. Avokadai
1 pakelis SANTA MARIA GUACAMOLE mirkomojo padažo mišinys
0,5 vnt. Mangai
Salsos padažas su paprikų gabaliukais ir pupelėmis
100 g Konservuotos juodosios pupelės
1 indelis SANTA MARIA SALSA česnakinis padažas
0,5 vnt. Saldžiosios raudonosios paprikos
0,5 šaukštelis Sezamų aliejus
2 šaukštas Kalendros
Gvakamolės padažas
2 vnt. Avokadai
1 pakelis SANTA MARIA GUACAMOLE mirkomojo padažo mišinys
Sudėtingumas :