„Siurprizas lėkštėje“: I. Starošaitės gražios figūros paslaptis

Įsibėgėja kulinarinis projektas „Siurprizas lėkštėje“, kuriame Lietuvos garsenybės kartu su skirtingų šalių virtuvių šefais gamina tradicinius įvairių šalių patiekalus.
© T. Šimkaus nuotr.

Antroji projekto savaitė skirta japonų virtuvei ir šįkart galimybė išbandyti jėgas teko energija trykštančiai scenos žvaigždei I. Starošaitei. Pasirodo, Irena ne tik puiki atlikėja, bet ir gera šeimininkė.

Pirmasis japoniškas patiekalas, kurį kartu su restorano „Soya“ virtuvės šefu Valdemaru Vaitulevičiumi pagamino dainininkė – žaliosios arbatos ledai. Filmavimo metu paaiškėjo, kad įvyko ypač malonus sutapimas, nes būtent jie ir yra mėgstamiausias jos desertas. Šį skanėstą šefas pasiūlė gaminti su puriais keksiukais, o viską papuošti mėtų lapeliais.

Maišydama ledus dainininkė užsiminė, kad desertų namuose negamina dėl laiko stokos, tad virtuvės šefas kaip mat pasiūlė puikų spendimą, kuris labai pagreitino pasirinkto deserto - keksiukų gamybos procesą. Vietoj įprasto ir daug laiko reikalaujančio tešlos gaminimo, jis panaudojo ypatingą „Kauno Grūdų“ miltinį mišinį šokoladiniams ir vaniliniams keksiukams, kurį tereikia sumaišyti su vandeniu, aliejumi ir viskas!

Pati Irena pasakojo, kad tokius mišinius naudoja ir namuose: „Keksiukais nepiktnaudžiauju, gaminu juos per šventes ar užsukus svečiams, tačiau kasdienai renkuosi mišinius, skirtus duonai kepti. Iš jų dažniausiai naudoju mišinį juodai duonai, tad rekomenduoju ir kitoms skubančioms moterims“.

Atlikėja prisipažino, kad nepiktnaudžiauja saldumynais, nes puoselėja kūno linijas: „Neatsispiriu tik žaliosios arbatos ledams, juk retkarčiais galima“,– šypsojosi scenos žvaigždė. I. Starošaitė atskleidė, kad gražią figūrą palaiko reguliuodama mitybą ir sportą: „Bandau valgyti dažniau, bet mažais kiekiais, taip pat nemaišau maisto produktų, stengiuosi bulves valgyti atskirai nuo mėsos ir panašiai. Be to, manau, kad svarbu daug judėti, nes be judesio svoris niekur nepabėga“.

Kaip Lietuvos garsenybėms sekasi gaminti įvairių šalių tradicinius patiekalus, galite stebėti per Delfi TV ir puslapyje www.1000receptu.lt. Šiandien čia jau galite rasti gaivių I.Starošaitės gamintų ledų receptą ir linksmiausias filmavimo akimirkas.

Restoranas „Soya“
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą