Kaip namuose pasigaminti garstyčių?

 (5)
Namuose galima pasigaminti ne tik majonezo ar krienų, bet ir garstyčių. Tai visai nesudėtinga, visus produktus rasite namuose, o receptą papildžius smulkintais krapais ar smulkiai supjaustytomis paprikomis galima pasiruošti ypatingo skonio garstyčias.
Garstyčios
© Fotolia nuotr.

Garstyčių grūdelius, prieš ruošiant reikėtų padžiovinti, susmulkinti, vėliau užpilti verdančiu vandeniu, nuspausti ir sutrinti į miltelius.

Smulkintas garstyčias apliekite verdančiu vyno actu. Gerai išmaišykite ir palikite nakčiai šiltoje vietoje. Vėliau pridėkite cukrų, prieskonių ir dar kartą gerai išmaišykite. Po poros valandų garstyčias galima patiekti ant stalo.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

180 g Garstyčių grūdeliai
250 ml Baltojo vyno actas
180 g Cukrus
žiupsnelis Cinamonas
žiupsnelis Pipirai
žiupsnelis Gvazdikėliai
žiupsnelis Kardamonas
žiupsnelis Muskato riešutai
1 šaukštelis Citrinos žievelė