Kaip namuose išdžiovinti obuolius

Taip išdžiovinti obuoliai taps sveiku saldėsiu ir užkandžiu. Prieskoniai suteiks kvapnumo.
Džiovinti obuoliai
© Fotolia nuotr.

Orkaitę įkaitinkite iki 100 laipsnių.

Sumaišykite prieskonius.

Obuolius supjaustykite kuo plonesniais griežinėliais, sėklalizdžius išpjaukite.

Sudėkite obuolius į dubenį, apiberkite prieskoniais ir atsargiai išmaišykite, kad vienodai pasidengtų prieskoniais, bet obuoliai netaptų koše.

Sudėkite vienu sluoksniu ant kepimo popieriumi ištiestos skardos.

Kepkite 30 minučių. Apverskite ir kepkite dar 20-30 minučių.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

5 vnt. Obuoliai
0,5 šaukštelis Cinamonas
0,5 šaukštelis Muskato riešutai