Kaip iškepti tobulą jautienos kepsnį

 (5)
Jautienos kepsnys
© Fotolia nuotr.

Išimkite iš šaldytuvo likus 20-25 minutėms iki kepimo ir leiskite sušilti iki kambario temperatūros.

Į keptuvę įpilkite 4 šaukštus avokadų aliejus ir gerai įkaitinkite.

Dėkite kepsnį ir kepkite po vieną minutę ant didesnės ugnies iš abiejų pusių.

Apibarstykite druska, kepkite 30 sekundžių.

Apverskite, apibarstykite druska ir kepkite dar 30 sekundžių.

Apverskite dar 2 kartus ir kepkite po 30 sekundžių.

Sumažinkite ugnį iki mažos, įdėkite sviesto, įberkite čiobrelių, stambiai supjaustytų česnako skiltelių.

Apverskite dar 2 kartus ir kepkite po minutę-dvi.

Išimkite kepsnį ir apiberkite pipirais.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

300 g Jautienos išpjova
4 šaukštas Avokadų aliejus
2 skiltelė Česnakai
2 šakelė Čiobreliai
1 šaukštas Sviestas
pagal skonį Pipirai
pagal skonį Druska
Porcijos: 1
Sudėtingumas :