BEATA NICHOLSON: kuo gali didžiuotis lietuviška virtuvė (užduokite klausimus)

Ar tradicinė lietuviška virtuvė vis dar yra tik cepelinai, bulvių plokštainis ir šaltibarščiai?
Beata Nicholson
© DELFI / Karolina Pansevič

O gal ji gali pasiūlyti kur kas daugiau ir nustebinti net daug ko ragavusius ir skonio subtilybių išlepintus užsieniečius ir mus pačius? Apie tai ir daugiau kalbėsimės su kulinarinių knygų, tinklaraščio autore ir kulinarinių laidų vedėja Beata Nicholson tiesioginėje DELFI TV konferencijoje šį ketvirtadienį 14 val.

Klausimus Beatai galite užduoti ČIA .

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą