10 varškės pyragų, kurie visada puikiai pavyksta

 (1)
Varškės pyragai ne ką mažiau populiarūs nei obuolių: jie tokie pat skanūs, o iškepti visai paprasta.
Kakavinis varškės pyragas su vyšniomis
© Recepto autorės nuotr.

Tačiau norint, kad pyragas visada pavyktų, reikia žinoti kelias paprastas taisykles:

Varškę visuomet pertrinkite per sietelį - neliks stambių gabaliukų.

Varškė ir kokosų drožlės nedera - suteikia varškei kartumo.

Varškė itin dera su vaisiais: obuoliais, kriaušėmis, persikais, ananasais ir t.t.

Kiaušiniai geriau išsiplaka ir, pridėti prie išsukto sviesto, nesiskiria nuo jo, jeigu būna kambario temperatūros.

Atskiriant kiaušinių baltymus nuo trynių reikia žinoti, kad geriau atsiskiria ir dažniau nesutrūksta šaltų kiaušinių tryniai.

Kiaušinių baltymus, kurie bus plakami, palaikykite šaltai. O tryniai geriau išsiplaka būdami kambario temperatūros.

Ką tik iš orkaitės ištrauktą kepinį reikia ataušinti skardoje ar formoje, kurioje kepė, tada jį bus lengva išimti iš formos.

Receptai, kurie visada pavyksta:

Prancūziškas varškės pyragas

Vanilinis varškės pyragas

Lenkiškas varškės pyragas

Aguoninis varškės pyragas

Varškės pyragas su obuoliais

Varškės pyragas su aviečių uogiene

Varškės TINGINYS

Varškės ir kriaušių pyragas

Varškės ir kondensuoto pieno pyragas

Varškės pyragas su kava

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą