Marinatas

Marinatas − konservuojantis tirpalas su acto rūgštimi, prieskoniais ir kitais priedais. Kitaip tariant tai prieskoniais pagardintas mišinys, kuriame prieš kepant mirkoma šviežia mėsa, paukštiena, žuvis ar jūros gėrybės. Pamarinuoti produktai suminkštėja ir įgauna aromato.

Kategorija
Rūšiuoti pagal

11 receptai

Reikia pasistengti
1 val.

Krevečių brusketa

Lengvai paruošiamas
1 val.

Lašiša su papajų sviestu

Lengvai paruošiamas
2 val. 20 min.

Dūmų skonio šonkauliai

Lengvai paruošiamas
1 val. 10 min.

Avienos kotletai su gaiviomis agurkų salotomis

Lengvai paruošiamas
15 min.

VMG: žaibiškos salotos su lašiša

Įkelti daugiau receptų