Džiugo sūris

DŽIUGAS – gardaus, ypatingo skonio sūrio vardas. Kietasis fermentinis sūris brandinamas 12, 18, 24, 36 ir 48 mėnesius. Dėl unikalios patentuotos technologijos ir naudojamų raugų kultūrų kompozicijos šis sūris ilgo brandinimo metu nepraranda kokybės ir įgauna tik jam būdingas išskirtines savybes.

Kategorija
Rūšiuoti pagal

64 receptai

Reikia pasistengti
50 min.

Menkės kepsneliai su sūriu

Lengvai paruošiamas
15 min.

Gaivi slyvų užkandėlė

Lengvai paruošiamas
20 min.

Greiti makaronai pietums

Lengvai paruošiamas
15 min.

Sūrio kamuoliukai su staigmena

Lengvai paruošiamas
05 min.

Džiugo užkandėlė

Lengvai paruošiamas
16 val.

Skanieji lizdeliai su Džiugu

Lengvai paruošiamas
15 min.

Sūrių užkandėlė

Lengvai paruošiamas
30 min.

Bandelės su sūriu ir avokadais

Lengvai paruošiamas
30 min.

Pica „Grybukas“

Lengvai paruošiamas
30 min.

Gurmaniška trijų sūrių pica

Lengvai paruošiamas
30 min.

Sūrio kotletai su krabų lazdelėmis

Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių keksiukai

Lengvai paruošiamas
10 min.

Keptos vištienos salotos

Lengvai paruošiamas
30 min.

Žuvų pirštelių apkepas

Lengvai paruošiamas
30 min.

Bulvių blyneliai, pagardinti sūriu

Įkelti daugiau receptų